Bátor utazóink tegnap a kies Németország érintésével elérkeztek Párizsba, ahol egy egész éjszakát el kellett tölteniük. Először megnézték a főbb látványosságokat, Gömbi megküzdött a robotemberrel a Louvre sorában, de egy korukbeli felelősségteljes fiatal nem töltheti az utcán az éjszakát még egy olyan metropolisban sem, mint Párizs, így azt tették, ami ebben az esetben egy jól nevelt huszonévestől elvárható, és végigpiálták az éjszakát. Sokfele megfordultak, sok emberrel megismerkedtek, de sajnos a blog témája megköti az alázatos krónikás kezét, így többet nem regélhetek titokzatos, veszélyes és pajzán párizsi kalandjaikról.

 

Párizs unalmas látnivalói után a Sacre Quere egyik templomában iszonk jófej franciákkal. Ma 11re ki kell érnünk a reptérre. Nehéz lesz... - Gömbi 2008-03-08 03:05

Címkék: párizs katedrális

A bejegyzés trackback címe:

https://vivafidel.blog.hu/api/trackback/id/tr9989368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása