3 nap

 2009.03.12. 13:42

Dárga szeretett utazóink utolsó bejelentkezésük óta nem adtak életjelet (viszont nem voltak másnaposak) Vajon mi történhet veled 3 nap alatt Kubában?

1. Felvétel volt a KISZ-be, így Zooli - mint új KISZ titkár - újra növesztheti pödörhető szakállát, míg Ricsi és Gömbi megreformálja az úttörő tábort - Zánka helyett - Gunatánámoban.

2. Kellett 3 ember a Kubai kajak 4-es csapathoz, és így barátaink már Miamiban ülnek Komcsyval, aki Atlantából átugrott hozzájuk megnézni egy Atlanta-Miami NBA meccset, majd tolnak egy cheeseburgert a White Manna-tól.

3. A kis csapat sétahajókázásra indult, ám a hajón a turistaosztály helyett egy hatalmas konténerbe terelték őket, majd mikor újra lejutottak a hajóról, kolumbiai gépfegyveres drogcsempészek szegeztek puskát a fejüknek arra kényszerítve őket, hogy a gyomrukban 10 kiló kokainnal térjenek vissza a kicsiny kis Magyarországra. Szóal már úton vannak, Ferihegyen akció van a Lochness termékekre. Egy gramm csak hám-húsz!

4. A srácok megunták, hogy se Wifi, se térerő, se TV/rádió adás, így mint szakképzett mérnök emberek nekiláttak kiépíteni Kuba telekommunikációs hálózatát. A wikis adatok alapján van elég vasúti kábel, amit átalakítva kész is a gerinchálózat, a Karib-tengeri kalózok és Jack Sparrow kapitány segítségével haltamas router-switch-adóvevő-stb. szállítmányt einstandolnak, majd a végén néger munkásokkal összeszereltetik az egészet. Fő melós T. Sándor, 10-ed éves Budapesti Műszaki Egyetemi hallgató, órabére egy laza...

5. A finn férfi - akitől szivart vettek - igazándiból maga a gonosz, így kalandunk főhősei megtalálták a boldogságukat, gonoszkodnak, és boldogan élnek amíg ki nem józanodnak!

Egy srác még életében nem füvezett, ezért úgy dönt kipróbálja. Teker is három stabot, majd kimegy az erkélyre elszívni az elsőt. Egyszer csak hirtelen elrepül előtte egy nagy tűzgolyó.
- Azannyát! Nem tudtam, hogy ez ilyen jó, mindjárt elszívom a másodikat is, lehet, hogy még jobb lesz.
El is szívja, de megint egy tűzgolyó repül el előtte. Gondolja, majd a harmadik jobb lesz, ezért azt is elszívja, de megint elrepül a tűzgolyó. Emberünk megéhezik, kimegy a konyhába, ahol az anyja kérdőre vonja:
- Hol voltál fiam?
- Levegőztem az erkélyen.
- Három napig?

 

Címkék: mobil gonosz miami telekommunikáció 3nap

A bejegyzés trackback címe:

https://vivafidel.blog.hu/api/trackback/id/tr41997866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása