A cenz és az ura

 2009.03.11. 10:50

- Senor van itt egy kis probléma. Kódfejtőink már egy napja dolgoznak ennek a mobiltelefonos üzenetnek a megfejtésén. Természetesen az adott szám minden beérkező és kimenő üzenetét blokkoljuk, senor.
- Had lássam Miguel, mi ez a fontos dolog, amivel kora reggel zargatnod kell. - kérdezte Garcia ezredes, a kubai hírszerzés mobil üzenetforgalommal foglalkozó alosztályának ügyeletes tisztje az előtte feszengő tizedest.
Nem volt boldog a helyzettől, Miguelnek általában jó megérzései voltak, nem egyszer fogtak el olyan üzeneteket, amik információval szolgálhattak a kapitalista disznók számára. Ez a nagy liberisacion igencsak a bögyében volt Garcia ezredesnek. Külföldiek lepik el az országát, egyre nagyobb a haiti befolyás, országuk megmentője, gyógyúljon meg minél gyorsabban, visszavonulása óta pedig egyre több munka hárul rájuk. Hol vannak már a boldog békeidők. Ha néha egy-egy kémre kellett vadászni, az már ünnepnapnak számított.
- Gyerünk fiam, gyerünk, ha már ennyire fontos volt. Melyik országba indult?
- Hungríába, senior. - Garcia megnyugodott. Fiatal korában néhány magyar nagykövet őrségének tagjaként szolgált, és ragadt rá valami a nyelvből.
- Mutassa azt az üzenetet. - Az ezredes végigfutotta a lapot. Bár a szavak nagy részét nem értette, de az üzenet mondandóját igen, fiatal túristák szórakoznak. Ha nem egy régi testvéri országból jöttek volna ez az üzenet sosem megy ki, de, gondolta Garcia, inkább régi elvtársaink, mint valami amerikai démon, majd ráütötte a lapra az autorización pecsétet.



Első nap lehúztak minket a ribancok koktéllal, aztán tegnap találkoztunk egy finn arccal, aki itt lakik, és vettünk tőle szivart, meg beŁ3ߣ#nk, meg megittunk 3 üveg rumot. 10 cucba kerül, h felhozz egy csajt a szobába, aztán kiderül, hogy 5x annyit akar, így elküldöd a picsába. A fehér rumtól nem leszel másnapos :) zooli 2009-03-10 15:23

Címkék: cenzúra sms fehérrum

A bejegyzés trackback címe:

https://vivafidel.blog.hu/api/trackback/id/tr15995514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kutyatron 2009.03.11. 14:25:56

Zseniális vagy GiZmo!

Albán szamár · http://balkanfanatik.blog.hu 2009.03.11. 16:01:28

@Kutyatron:
Ez az sms volt a zseniális. :) Bátor kalandoraink helyében iparkodnék a következővel, mert, nekünk, alázatos krónikásaiknak, vannak ötleteink, hogy miket csinálhatnak odakint... :)

Kutyatron 2009.03.11. 16:41:22

@GiZmo:
A nagy kérdés, hogy mi lesz a villanyborotvával? :D

Jasi 2009.03.12. 12:41:02

Annak a villanyborotvának külön története van.Ha életút-elemzést készítetének róla igazán izgalmas dolgok derülnének ki.Egy kis ízelítő:

Az unokatestvérem kapta a keresztapámtól karácsonyra,de mivel nem él ilyesmivel,ezért továbbajándékozta a testvéremnek.Így került a kicsi villanyborotva Németországból Magyarországra.De sajnos tesómnál sem volt jó helye,mert ő sem használta.Így került a kicsi borotva Bandihoz Árkipusztára...:)Bár ő egy darabig használta,de nem igazán szerette...gondolta,lásson világot a kis borotva....és egy mámoros,füstös éjszakán kalandoraink kezébe nyomta.Egyetlen kérése volt csupán,hogy ha sikerül túladni rajta,fénykép mindenképpen készüljön róla.A szappanopera folytatása még várat magára: vajon megtalálja-e digo gazdáját a kicsi borotva?De ki tudja,hogy milyen kalandok várnak még a kis világjáró villanyborotvára?
süti beállítások módosítása