Szivarok! Ebay!

 2009.03.16. 20:06

Kedves olvasók,

mi, alázatos krónikások szeretnénk bocsánatotokért esedezni, hogy az elmúlt napokban magatokra hagytunk Benneteket, nemtörődésünk miatt pedig Lelketeket a kiváncsiság szörnyű démona rágta. Bűnünk hatalmas, hisz tudjuk, mint sivatagban a kiszáradt kóró a futó záporesőt, úgy várta elmétek az édes Tudást. Örvendezzetek, mert jajszavaitok, melyeket álmaitokból felriadva harsogtatok az ég felé, meghallgatásra találtak! Sőt! Nem elég, hogy kínotok enyhülni látszik, mint frissítő szellő, úgy érkezett meg hozzánk sorstársaitok segítő érintése, és amellett, hogy megérkezett a következő kubai sms alázatos krónikásaitokhoz, magasztos olvasóközönségünk kivételezett tagjai, kikre, ha csak egy pillanatra is, de rávilágtott bátor kalandozóink fénye, nem voltak restek arra, hogy az Ajándékot, mit kaptak, ne önző módon maguknak őrizzék, hanem megosztották hát velünk, amire mindannyian vártunk, egy Üzenetet, egy igaz kinyilatkoztatást, hogy van jó, és az, ki bátor, mindenhol megállja a helyét!

Csa!Nézd már meg légyszi, h mennyiért lehet elpasszolni a neten(ebay, stb) egy doboz Cohiba Esplendidos szivart.Fadobozos, 25szal, a leghosszabb fajta, irj smst,köszi

 

 

Címkék: sms kuba

A bejegyzés trackback címe:

https://vivafidel.blog.hu/api/trackback/id/tr801006157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása