Rettenthetetlen kalandoraink végül sikerrel kijutottak Párizs csapdájából, és elérték a repülőt. Persze a dolgok soha nem úgy alakulnak, ahogy eltervezzük. Zooli foglalása sajnos elkeveredett, és a túristaosztályon túlfoglalással küszködtek. Hiába érveltek, esküdtek, átkozódtak és fenyegetőztek, hogy már hónapokkal ezelőtt elküldték a foglalást, hogy ez a Nagy Kaland, hogy a Szocialista Igazság feltérképezése nem tűr halasztást, sajnos azon az osztályon nem kaptak jegyet.

Mi történik most? Mi lesz a megoldás? Zoltán útja már a tényleges indulás előtt véget ér? Lehetséges, hogy ennyi volt?

Párizs-Havanna egy több mint tíz órás repülőút, melynek során öt időzónán haladnak végig. Így a 13:00-kor indult repülőgép helyi idő szerint 17:00 után ér Kubába, hat óra időeltolódással. Ha hiszünk annak a durva becslésnek, mely szerint a Jet Lag annyi napig tart, ahány időzónán átrepültek, akkor hat jövő szombattól kezdve lesznek képesek teljes energiabedobással élvezni a nyaralást.

Természetesen lehetetlen, hogy így érjen véget a túra, így egyetlen áthidaló megoldásnak azt látták, ha zoolinak business classon biztosítanak helyet. Így az ő tíz órás repülése franciapezsgő, kaviár, és topmodell légikisasszonyok és egyéb unalmas dolgok társaságában telt. Ricsi és Gömbi pedig találkozott Maríával, a párizsi kubai konzulátus egyik dolgozójának lányával, aki épp hazafele tartott egy kis tavaszi szünetre.Hőseink hosszas beszélgetésbe bocsátkoztak a lánnyal, mégnem elnyomta őket az álom, hogy a következő alkalommal, mikor kinyitják szemüket, már Kubában süssön rájuk a késő délutáni nap.

 

Na felszálltunk a gépre, még 10 órát utazunk, Zoli helyett meg kaptunk egy kis kubai lányt mellénk, mert neki az I. osztályon kell kaviárt zabálnia..:) -Ricsi 2009-03-08 13:30

A bejegyzés trackback címe:

https://vivafidel.blog.hu/api/trackback/id/tr6989410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Hose_ 2009.03.08. 21:17:12

Kíváncsi vagyok, hogy a Lada fényszórók nem okoztak-e problémát a vámon. Vagy fognak-e... :)
süti beállítások módosítása