Koktél! Kuba! Magyarország!

 2009.03.18. 20:15

Miután mindannyian kipihentük nemzeti ünnepünk fáradalmait, egy kevésbé híres, Kubában is könnyen előállítható koktéllal kedveskedünk megfáradt olvasóinknak. Különlegességét az adja, hogy bármely nemzeti ünnepünkön, de akár magyar lelkületű hétköznapokon is bátran fogyasztható, üdítő nedű. Ez pedig nem más, mint a Coctel de marzo de Hungría.

Hozzávalók:

  1. fél liter kiwiszörp
  2. fél liter meggyszörp
  3. 1 liter fehér rum (márkás)
  4. 3 db 1 deciliteres pohár

Elkészítés:

A decis poharakat egymás elé tesszük, azokat háromnegyedükig rummal feltöltjük. Ezek után a tőlünk legtávolabbi pohárba ízlés szerinti mennyiségű meggyszörpöt, míg a legközelebbibe kiwiszirupot öntünk, majd elkeverjük. Ezután a piros, majd az átlátszó, végül pedig a zöld italt pihenés nélkül, egymás utánban megisszuk. Ha szükséges, újratöltünk.

Marc15én felvonultunk a karibtenger partjsn, 3nap beach, regnap zolival 1 liter rum, francia haverjaink vannak, svéd lannyal beszéltem lengyelül,holnap havanna, luego - Ricsi 2009-03-18 00:56

 

 

Címkék: meggy magyarország sms kuba koktél kiwi fehérrum

A bejegyzés trackback címe:

https://vivafidel.blog.hu/api/trackback/id/tr661010342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása